Webflow

10 Fantastiska Webflow-mallar för Ditt Nästa Projekt

Utforska en samling av 10 imponerande Webflow-mallar som kan lyfta ditt nästa webbprojekt.

Netsius
February 6, 2024
1 min

Table of Content

Netsius

I dagens digitala landskap är att ha en stark närvaro på nätet viktigare än någonsin. Med Webflow kan du skapa enastående webbplatser utan att behöva dyka ner i komplex kodning. Här presenterar vi tio fantastiska Webflow-mallar som kan lyfta ditt nästa projekt till nya höjder. Dessa mallar är inte bara visuellt tilltalande utan även funktionellt diversifierade, och passar allt från e-handel till personliga portföljer.

Soul Ceramics - Template link

En 100% gratis e-handelsmall designad för en keramikstudio men kan enkelt anpassas för andra typer av onlinebutiker som kläder eller möbler. Denna mall är en gåva från Bien Studio till Webflow-gemenskapen och kan användas för både kommersiellt och personligt bruk.

Creative Person - Template link

En personlig webbplatsmall som är perfekt för kreatörer som vill visa upp sitt arbete och bygga ett personligt varumärke online.

NSIDE - Template link

En mångsidig mall som kan omvandlas till vilken typ av agentur- eller studiowebbplats som helst. Mallen betonar dina bilder med en enkel trestolpsstruktur och innehåller allt du behöver för att komma igång, inklusive responsiv design för tabletter och mobiler.

Prospero Ecommerce UI Kit - Template link

Ett modulärt UI-kit som ger dig alla bitar du behöver för att skapa en polerad onlinebutik i Webflow snabbt. Kitet inkluderar 85 sektioner och 10 kompletta sidlösningar, samt två färdiga mallar för att lansera e-handelswebbplatser.

Ticketed - Template link

En eventwebbplatsmall med information om evenemanget, talare, agenda och en FAQ-sektion. Perfekt för att organisera och marknadsföra evenemang online.

MattOS - Template link

En personlig webbplatsinspiration från klassiska macOS. Den erbjuder en unik upplevelse för besökare med interaktiva element gjorda helt i Webflow.

Malcriado - Template link

En restaurangwebbplatsmall med en klassisk, modern men gammaldags design. Den inkluderar en menysektion och en bildsektion för att visa upp restaurangens erbjudanden.

Aiko Bio - Template link

En allt-i-ett länk-i-bio-mall som är perfekt för ditt avtalningsprofil, influencerprofil eller din lilla verksamhet. Denna enkla och välstrukturerade mall erbjuder olika värdefulla komponenter för att bygga en personlig profil.

Protecto - Template link

Protecto är en gratis SaaS webbappmall, enkel att använda för ditt nästa projekt. En utmärkt startpunkt för tech-startups eller SaaS-företag som söker en ren och professionell design.

LegalSense - Template link

En juridisk webbplatsmall som strävar efter att bryta stereotypen av ordrika och torra juridiska webbplatser. Denna mall försöker lägga till lite flair utan att gå för långt, vilket gör juridisk information mer tillgänglig och intressant.

Oavsett om du är ute efter att starta en e-handelsbutik, marknadsföra ett evenemang, eller bara vill skapa en personlig online närvaro, finns det en Webflow-mall som passar dina behov. Dessa mallar ger dig en solid grund att bygga på, vilket sparar tid och låter dig fokusera på att anpassa designen för att matcha ditt unika varumärke.

Låt oss arbeta ihop

Vill du att vi hjälper dig att få fler kunder kontakta oss
gärna och boka en konsultsession så lär vi känna din verksamhet bättre.

Jag är en/ett...
Jag letar efter...
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.